Термостати на будь-який бюджет: три характерстики ідеального пристрою - ENGO

Термостати на будь-який бюджет: три характерстики ідеального пристрою

16/10/23

ПОВЕРНЕННЯ

При виборі терморегуляторів ми в основному керуємося функціональністю і ціною — ми хочемо, щоб вони працювали справно та були простими у використанні. Сьогодні ми розкажемо про термостат, який повністю відповідає цим умовам. Крім цього, не потрібно чекати акцій — ця модель вже продається за приємною ціною. 

Для чого використовується E901/E901RF?

Це кімнатний термостат, призначений для будь-якого типу котла, а також для циркуляційного насоса з буфером в системі теплового насоса, незалежно від типу установки (радіаторна, підлогова, змішана). Вбудований в термостат датчик контролює температуру, в той час як алгоритми опалення керують джерелом тепла і дозволяють йому підтримувати задану температуру відповідно до графіку або до встановлених користувачем значень. Це рішення набагато ефективніше, ніж традиційний механічний термостат. Важлива деталь: за допомогою E901/E901RF ви можете керувати не лише системою опалення, а й системою охолодження.

Ось 3 основні властивості ідеального термостата: 

1. Зручне програмування — легко створити власний графік опалення.

E901/E901RF легко запрограмувати під свій ритм життя. Це пристрій, який не розчаровує.

У чому полягає простота програмування нашого контролера?

Інновація полягає в тому, що терморегулятор пропонує 2 типи графіків: щоденний і тижневий.

У першому типі програмування (щоденне) ви вказуєте комфортну температуру (позначену піктограмою сонця) та економну температуру (позначену піктограмою місяця) для певної години дня та ночі (24-годинний цикл). Отже, ми обираємо, в які години температура буде  комфортною, а в які економною — з меншою витратою енергоносія. У цьому варіанті програмування термостат пропонує 3 заводські режими (програми 1-3) і 6 режимів користувача (програми 4-9), тобто ті, які ви можете вільно встановлювати. Також доступна програма 0 — захист від замерзання.

У другому типі програмування (тижневе) ми можемо призначити різні температури для різних годин у різні дні тижня. Наприклад:

З понеділка по п’ятницю:

– з 6:00 до 9:00 температура 21℃;

– з 9:00 до 11:00 температура 17℃;

– з 11:00 до 13:00. температура 21℃;

– з 13:00 до 16:00 температура 18℃;

– 16:00 до 22:00 год. температура 20℃;

– з 22:00 год. до 6:00 ранку (наступного дня) температура 17℃.

Субота та неділя:

– з 7:00 до 10:00 температура 21℃

– З 10:00 до 13:00 год. температура 17℃

– з 13:00 до 16:00 температура 20℃

– з 16:00 до 23:00 температура 21℃

– з 23:00 год. до 6:00 ранку (наступного дня) температура 18℃.

Ви можете встановити графік окремо для кожного дня тижня або, наприклад, для всього робочого тижня і для вихідних. Це дозволяє автоматично регулювати температуру відповідно до того, як ви живете, які дні проводите вдома, у які години ви активні, у який час відпочиваєте, у який час вас немає вдома взагалі.

Така гнучкість налаштувань дарує неймовірний комфорт. Не кажучи вже про велику економію – як електроенергії, так і грошей.

Щоб переглянути докладні інструкції щодо програмування E901/E901RF, переходьте на наш YouTube-канал: перший тип розкладу, другий тип розкладу.

2. Універсальне застосування

Універсальність моделі полягає в тому, що можна обирати тип підключення терморегулятора до джерела тепла: дротове або бездротове. Бувають моменти, коли бездротовий прилад — єдиний шанс насолодитися перевагами керування системою опалення.

Дротовий варіант (E901) підключається безпосередньо до нагрівального приладу. У бездротовому варіанті (E901RF) терморегулятор на заводі з’єднується з приймачем, який підключається до джерела тепла (котел, насос).

E901RF має великий робочий діапазон, до 100 м на відкритому просторі. Стабільна робота забезпечується його роботою на частоті 868 МГц. Пристрій автоматично повторює сигнал і має унікальні коди передачі, що гарантує чудовий зв’язок між передавачем і приймачем.

3. Сучасний дизайн

E901/E901RF – це абсолютно бездоганний пристрій, який підходить до будь-якого інтер’єру. Це мінімалістичний і елегантний, візуально продуманий термостат.

Сучасний стиль пристрою підкреслює розсувна панель програмування чорного кольору з добре помітними сенсорними клавішами. 

Для кого підійде цей термостат?

E901 і E901RF призначені для людей, які шукають надійне керування температури за доступною ціною та за відсутності доступу до Інтернету. Одне з небагатьох обмежень моделі — це неможливість побудувати систему “розумного” будинку з цим пристроєм.

Проте цей термостат ідеально гармонує та підлаштовується під наш спосіб життя. Велика свобода в організації програм опалення та ультрасучасна технологія алгоритму керування TPI гарантують економію енергоспоживання та щоденний комфорт.

ПОВ'ЯЗАНІ ЗАПИСИ
БЛОГ

Тепла підлога vs. радіаторне опалення: що краще обрати?
Читати детальніше
Сучасна автоматика для дому
Читати детальніше
7 способів заощадити електроенергію
Читати детальніше
Термостати на будь-який бюджет: три характерстики ідеального пристрою
Читати детальніше